Radikaali äärivasemmisto on vallannut valtamedian

 

Paavo Haavikko kirjoitti jo 90-luvulla, että: ”Media vääristää todellisuutta ja muuttaa kritiikittömästi omat näkökulmansa yleisiksi totuuksiksi. Se vaientaa, muuttaa ja tuottaa todellisuutta omien intressiensä mukaan.”

Haavikko oli viisas mies ja tilanne on tällä hetkellä paljon pahempi, kuin 90-luvulla. Kun katsoo tai kuuntelee objektiivisesti mitä tahansa valtamedian lähetystä, ovat äänessä käytännössä pelkästään maamme radikaaleimmat äärivasemmistolaiset, jotka ovat käytännössä kaapanneet valtamedian ja käyttävät sitä surutta oman ideologiansa esiintuomiseen. Vaarallista tämä on siksi, että kyseinen radikaali ääriryhmä väittää edustavansa puolueetonta ja tasapuolista mediaa, jonka tehtävänä on antaa kansalle puolueetonta tietoa asioista.

Näin valtamedia ei todellakaan toimi.

Kun kuuntelee vaikka Ylen keskusteluohjelmia, niin kyseisissä ohjelmissa muutama äärivasemmistolainen keskustelee keskenään ja he ovat lähes kaikista asioista samaa mieltä. Kyseessä on puhdas näennäiskeskustelu ja jopa propaganda, jossa äärivasemmistolainen mielipide on ainoa joka pääsee ääneen ja näin toimien halutaan luoda mielikuva, että kyseessä olisi jotenkin suosittu ja normaali mielipide, eikä radikaali äärivasemmistolainen julistus, jollaista tuollainen sisältö kiistatta on.

Sama tilanne on toimittajien suhteen. Julistetaan jotain ihmeellistä vihervasemmistolaista kuonaa, jonka pohjana ei ole totuus. Pahimmillaan tämä julistus on ristiriidassa jopa biologisten faktojen kanssa.

Ajatelkaa, mikä meteli olisi käynnissä, jos tilanne olisi toinen, eli feministinen ja äärivasemmistolainen propaganda valtamediassa korvattaisiin toisella ääripäällä. Vanhat ukot julistaisivat valtamediassa perinteisiä arvoja ja kertoisivat abortin olevan lasten murhaamista ja myös muut äärikonservatiiviset arvot olisivat jatkuvasti esillä. Ei menisi kauaa, kun meillä olisi yleislakko ja poliittisesti värittyneelle propagandalle vaadittaisiin loppua.

Nyt kun valtauksen on tehnyt feministinen äärivasemmisto, joudumme me totuuden ystävät kuuntelemaan tätä harhaista ja valheellista kuonaa aina, kun altistumme valtamedian sisällölle. Totuuden ja puolueettoman tiedonvälityksen kanssa tällaisella vihervasemmistolaisella propagandalla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä.

Kaikkien kannalta olisi parempi, jos tämä asia tulisi yleiseen tietoon ja tämä radikaali ryhmä saataisiin pois mediasta omaan marginaaliinsa, johon he kuuluvat. Tilalle tulisi saada puolueettomaan ja objektiiviseen totuuteen pyrkiviä journalisteja, sekä yhteiskunnallista keskustelua, johon saavat vapaasti osallistua miehet ja naiset kaikista poliittisista suunnista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu