PS-nuoret ovat asian ytimessä

 

Perussuomalaiset nuoret on otettu tikun nokkaan "rasistisista" kommenteista, joissa ensimmäisessä oli kyse kuvasta, jossa oli tummaihoisia ihmisiä. Kuvatekstissä varoitettiin, että vääränlaisella politiikalla Suomen tulevaisuus on tämä. Kyseessä oli mitä järkevin ja totuudenmukaisin arvio siitä, mitä maallemme tulee tapahtumaan, jos avointen rajojen politiikka pääsee valtaan Suomessa ja Euroopassa. Professorienkin toimesta on arvioitu, että jopa miljardi afrikkalaista ja lähi-itäläistä on tulossa Eurooppaan, jos pidämme rajat auki. PS-nuoret siis toivat esiin sen kiistattoman tosiasian, mihin avointen rajojen politiikka todellisuudessa johtaa.

Toinen PS-nuorten kohua aiheuttanut avaus tapahtui Uuden-Seelannin moskeijaan kohdistuneen terrori-iskun jälkeen. Tuolloin PS-nuorten Lapin puheenjohtaja kirjoitti seuraavaa:

"Uuden-Seelannin tapaus osoittaa vain vahvemmin sen, ettei monikulttuurinen yhteiskunta toimi. Kun tarpeeksi raiskataan ja tapetaan toista kansaa, niin on turha kuvitella, etteikö sieltä aikanaan tule vastapallolla sitä samaa tavaraa. Ensi kädessä jokainen puolustaa omiaan."

Tämä kommentti ymmärrettiin tuomittavan ja vastenmielisen terroriteon puolustamiseksi ja PS-nuori lynkattiin mediassa.

Jos PS-nuoren tekstiä ei halua ymmärtää tahallaan väärin ja jos sen haluaa ymmärtää toisella tavalla, on siinä ajattelemisen aihetta. Kaikkialla, mihin toimimatonta monikulttuurisuutta on yritetty levittää on nähty terrorismia ja raiskausten ja muiden rikosten kasvua. Myös maahanmuuttajiin kohdistuneet rikokset ovat vastaavasti lisääntyneet. Oleellista on ymmärtää, että eri väestöryhmien toisiinsa kohdistamat terroriteot ovat kiistaton merkki monikulttuurisuuden toimimattomuudesta.

Näen myös huolestuttavana kehityksen, jossa aitoja ongelmia keskusteluun nostavat henkilöt leimataan rasisteiksi ja keskustelu lopetetaan tähän. Kun yhtälöön otetaan vielä eduskuntavaalien tuloksen huomioimatta jättäminen, joissa vaalien suurin voittaja Perussuomalaiset sysättiin tylysti oppositioon ja vielä nurkkaan häpeämään, on syytä olla aidosti huolissaan.

Järkevintä olisi antaa kansan tahdon toteutua myös hallitusta muodostettaessa ja kansan faktoihin ja tosiasioihin pohjautuvat huolet tulisi myös ottaa huomioon julkisessa keskustelussa. Jos näin ei tehdä, lisätään riskiä Uuden-Seelannin kaltaisiin tekoihin myös Suomessa. Lienee selvää, että jos faktoihin pohjautuva kritiikki leimataan rasismiksi ja se vaietaan, niin terroritekojen ja raiskausten lisääntyessä nähdään myös vastareaktioita. Tämän riskin vähentämiseksi julkista keskustelua ei tule estää ja kansan tahto tulee ottaa politiikassa huomioon. Näin toimiminen takaa parhaan lopputuloksen niin politiikan, kuin myös kaikkien turvallisuuden kannalta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu