RistoHuovinen Ideologioista vapaata ajattelua

Suomen tulevaisuus ratkaistaan näissä vaaleissa

 

Uusi eduskunta valitaan pian ja näissä vaaleissa ratkaistaan maamme tulevaisuus. Suomella on olemassa kaksi suuntaa, toinen on se, johon valtaapitävät puolueet ovat maatamme ajamassa ja toinen on Seitsemän tähden liikkeen tarjoama vaihtoehto. Avaan seuraavaksi ensin sen, mitä valtaapitävien puolueiden vaalivoitto tarkoittaisi ja sen jälkeen kerron sen, millaisen vaihtoehdon Tähtiliikkeen vaalivoitto tarjoaa Suomelle.

Mitä nykyisten puolueiden vaalivoitto tarkoittaa Suomen kannalta?

Tämän hetkinen tilanteemme on seurausta niistä poliittisista päätöksistä, joita edelliset poliittiset päättäjämme ovat tehneet. Jos nykytilan luoneet puolueet jatkavat vallassa, tulee sama kehitys jatkumaan ja muutosta on turha odottaa. Tällä hetkellä väestöä keskitetään poliittisten päätösten takia suuriin kaupunkeihin ja tästä johtuen pienissä kunnissa asuvien ihmisten asuntojen arvo laskee vauhdilla. Pienet kunnat ja keskisuuret kaupungit ovat jäämässä keskittämispolitiikan jalkoihin ja ne ovat ajautumassa taloudellisesti umpikujaan. Nuoriso ja työikäinen väestö pakotetaan muuttamaan suuriin kaupunkeihin ja jäljelle jäävät ikäihmiset, joiden tarvitsemiin palveluihin eivät kuntien rahat tule riittämään.

Maahanmuutto on toinen vanhojen puolueiden ajama asia. Maahanmuuton kustannuksiin on laitettu useita miljardeja lisää rahaa, vaikka samaan aikaan Suomen kansalta on leikattu. On tehty selkeä arvovalinta, jossa ikänsä työtä tehneen suomalaisvanhuksen hoito on umpisurkeaa, kun taas tänne laittomasti tullut turvapaikanhakija saa kaikki tarvitsemansa palvelut. Jos vanhat puolueet jatkavat vallassa, tulee asia olemaan näin jatkossakin. Luultavasti käy jopa niin, että suomalaisten palveluja heikennetään nykyisestäkin, sillä uusi maahanmuuttajavyöry on vain ajan kysymys ja kun se tulee, aiheutuu siitä useiden miljardien lisäkulut, joiden takia on pakko säästää muualta, eli käytännössä heikennetään apua tai etuutta tarvitsevan suomalaisen asemaa.

Suomi on myös hivutettu kohti sotilasliitto Natoa ja tämä kehitys tulee jatkumaan, jos nykylinja saa jatkua. Suomea tullaan viemään myös kohti EU:n liittovaltiota, jota Ranska ja Saksa ryhtyvät ajamaan heti Britannian lähdettyä EU:sta. Vanhojen puolueiden linjana on ollut aina viedä Suomi EU:n ytimiin, joka on käytännössä tarkoittanut sitä, että Suomi on menettänyt päätösvaltansa omiin asioihinsa. Päätösvalta on siirretty EU-byrokraateille, joka on johtanut tilanteeseen, jossa emme saa enää päättää itse edes kellojen siirtelystä. Tätä linjaa tullaan jatkamaan jos samat puolueet jatkavat vallassa. Seuraava taantuma on myös vain ajan kysymys ja sen yhteydessä nykyiset valtaapitävät tulevat sitomaan Suomen entistä suurempiin yhteisvastuisiin ja verovaramme tullaan käyttämään konkurssimaiden ja pankkien pelastamiseen, sen sijaan, että ne käytettäisiin suomalaisten hyväksi. Tämän kaltainen on Suomen tulevaisuus, jos nykyisen tilanteen luoneet poliitikot saavat jatkaa vaalien jälkeen.

Mitä seuraa jos Seitsemän tähden liike voittaa vaalit?

Seitsemän tähden liike, eli Tähtiliike tarjoaa ainoan uskottavan vaihtoehdon nykyiselle politiikalle. Perussuomalaiset ovat Nato-myönteinen puolue, joka on asiantuntijoiden mukaan talouspoliittisesti kokoomusta oikeammalla. Sen ainoa sauma päästä hallitukseen on meno uuteen porvarihallitukseen, muussa tapauksessa se joutuu oppositioon. Käytännössä se ei siis voi muuttaa Suomen suuntaa, eikä se sitä halua tehdäkään. Tähtiliike on ainoa puolue, jonka linja on aito vaihtoehto nykymenolle. Meidän linjamme lopettaa Suomelle tuhoisan keskittämispolitiikan, joka on aiheuttamassa tilanteen, jossa ainoastaan Helsinki, Turku ja Tampere kasvavat ja koko muu Suomi näivettyy.

Tähtiliikkeen linja lähtee siitä, että koko Suomi pidetään asuttuna ja elinvoima palautetaan maakuntiin. Kestävä talouskasvu lähtee liikkeelle siitä, että ihmiset uskaltavat muuttaa maakuntiin, joissa turvataan hyvät palvelut ja koulutus. Tällaisiin maakuntiin uskaltaa investoida myös teollisuus, ja tästä yhtälöstä syntyy maamme kannalta kestävää talouskasvua.

Suomi tulee myös säilyttää itsenäisenä kansallisvaltiona, joka päättää itse sen keitä rajojemme yli saa tulla. Paras tapa vaikuttaa omiin asioihimme on pitää päätösvalta omissa käsissä, eikä sitä tule luovuttaa kenellekään. EU:n liittovaltiokehitys tulee torjua päättäväisesti ja Eurooppa tulee muuttaa itsenäisten kansallisvaltioiden maanosaksi, jossa EU näyttelee korkeintaan kauppaliiton roolia.

Maahanmuutto tulee saada hallintaan. Tällä hetkellä tulppana Afrikasta tulevalle massamaahanmuutolle toimiva Libya on kriisin partaalla ja tämä tarkoittanee uutta massavaellusta Afrikasta Eurooppaan jo lähikuukausien aikana. Tähtiliikkeen linjana on itsemääräämisoikeutemme palauttaminen myös rajavalvontaamme koskien, jolloin voimme itse päättää sen, päästämmekö nämä tulijat, joita voi olla jopa satojatuhansia maahamme, vai pidämmekö heidät rajojemme ulkopuolella. Maahanmuutto on kohtalonkysymys myös taloutemme kannalta ja avointen rajojen politiikka voi aiheuttaa miljardien lisäkulut Suomelle muutamassa kuukaudessa.

Todellinen vaihtoehto nykymenolle on keskittämispolitiikkaa vastustava, EU:n liittovaltiokehityksen torjuva ja euron epäonnistumisen tunnustava Tähtiliike, jonka vaalivoitto mahdollistaa Suomelle hyvän ja valoisan tulevaisuuden. Talouspoliittisesti olemme keskusta-vasemmistolainen puolue, joka ajaa tavallisen kansalaisen aseman parantamista. Nykyinen uusliberalistinen talouspolitiikka on johtanut siihen, että yritysten voitot kasvavat samaan aikaan kun duunarien palkat laskevat. Lisäksi yritykset voivat kiertää veroja, jonka takia tavallisen kansan on maksettava entistä suurempi osuus veroista. Tämän kehityksenkin Tähtiliike haluaa muuttaa. Suomella on kaikki edellytykset olla maailman paras maa, jossa on hyvä elää. Muutos on mahdollinen, enää tarvitsee antaa valta sen toteuttamiseen Tähtiliikkeelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Uutistoimisto AFP kommentoi Suomen vaaleja: ”Vähiten ulkomaalaisia, eniten rasismia”

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/58...

Risto Huovinen

Huomenna voi äänestää oman arvomaailman mukaista ehdokasta. Nyt on se mahdollisuus äänestää sellaista ehdokasta, joka jakaa samat arvot äänestäjän kanssa. Pitkälti tästä riippuu se, tuleeko seuraavasta eduskunnasta äänestäjien tahdon mukainen.

Jos taas eduskunta on kansan tahdon mukainen, sen toiminta osaltaan vähentää tuollaista etnisiin vähemmistöihin kohdistuvaa reagointia. Vaaleissa näihin asioihin vaikutetaan, turha se on sitten vaalien jälkeen kohdistaa raivoa väärän politiikan takia maahamme tulleisiin ihmisiin.

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

Eikös tuo sama höpötys hieman varioituna ole täällä ollut jo moneen kertaan?

Risto Huovinen

Omat peruslinjani ovat selkeät ja kertaus on opintojen äiti. Tässä ovat ne oleelliset asiat, miksi olen mukana vaaleissa.

1. Suomi tulee pitää itsenäisenä kansallisvaltiona.

2. Rajojamme tulee valvoa ja meidän tulee voida päättää, keitä tänne tulee.

3. Suomea ei tule viedä EU:n liittovaltioon.

4. Suomi tulee irrottaa eurosta viimeistään seuraavassa taantumassa.

5. Keskittämispolitiikka pitää lopettaa.

6. Talouspolitiikan on oltava keskustavasemmistolaista.

7. Verovarat on käytettävä Suomen ja suomalaisten hyväksi.

Nuo seitsemän kohtaa ovat ne oleellisimmat asiat, jotka ratkaisevat Suomen tulevaisuuden suunnan ja nämä ovat ne ratkaisevat asiat näissä vaaleissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset