RistoHuovinen Ideologioista vapaata ajattelua

Kaakkois-Suomi konkurssiin, Suomi Natoon ja EU:n liittovaltioon

 

Kävin eilen Imatralla vaalitilaisuudessa, jossa esiteltiin konsulttiselvitys koskien Etelä-Karjalan tulevaisuutta. Selvitys kertoi karulla tavalla sen, mihin nykyisen politiikan jatkuminen vaalien jälkeen johtaa. Etelä-Karjalan kunnat tyhjenevät työikäisistä ja kunnat ovat konkurssissa muutamassa vuodessa. Sama kehitys tulee tapahtumaan koko Kaakkois-Suomessa. Näin tulee tapahtumaan, jos nykyisen tilanteen aiheuttaneet puolueet voittavat vaalit ja saavat kansalta valtuudet jatkaa sitä samaa linjaa, joka on nykyisen kehityksen aiheuttanut. Jos puolestaan haluamme muutoksen siihen politiikkaan, joka  johtaa maakuntien tyhjenemiseen, kannattaa äänestää sitä puoluetta, joka haluaa palauttaa elinvoiman maakuntiin ja lopettaa nykyisen keskittämispolitiikan.

Ennen vaaleja kansa raivosi myös maahanmuutosta. Silloin haluttiin, että naisten kauloja katkoneet, useita suomalaisia murhanneet ja kymmeniä lapsia raiskanneet maahanmuuttajat pidetään jatkossa rajojemme ulkopuolella ja näin taataan suomalaisten turvallisuus. Tällä hetkellä gallupeissa kärjessä keikkuvat ne puolueet, jotka haluavat laskea Suomeen lisää niitä väestöryhmiä, jotka syyllistyvät juuri niihin tekoihin, joista ennen vaaleja eniten raivostuttiin. Jos Suomesta halutaan tehdä turvallinen paikka lapsille ja ylipäätään kaikille kansalaisille, niin näissä vaaleissa kannattaa äänestää puoluetta, joka ajaa tätä linjaa.

Kansa myös haluaa laajasti pysyä Naton ulkopuolella. Nato-jäsenyyttä vastustaa jopa 80% suomalaisista. Kun gallupeja katsoo, ovat kärkipäässä avoimesti Natoa kannattava Kokoomus ja Natoon myönteisesti suhtautuva Perussuomalaiset. Lisäksi kärkipäästä löytyy muita puolueita, jotka suhtautuvat EU:n liittovaltiokehitykseen myönteisesti. Nämä puolueet siis kannattavat EU:n tiivistämistä, jossa yksi pilari on EU:n yhteisten asevoimien perustaminen. Tähän mukaan lähteminen tarkoittaa käytännössä Suomen liittämistä Natoon, sillä vain kolme EU-maata on Naton ulkopuolella ja jos perustetaan EU:n yhteinen armeija, ajaudutaan väistämättä tilanteeseen, jossa konflikti EU-alueella johtaa Naton sekaantumiseen. Poliitikot tulevat tulkitsemaan tilannetta niin, että koska olemme jo tässä tilanteessa, voimme liittyä aivan hyvin Natoon. Tämä tullaan tekemään tässä tilanteessa ilman kansanäänestystä. Jos ei halua tätä kehitystä, kannattaa äänestää vaaleissa sitä vastaan.

EU:n liittovaltiokehitys tulee kiihtymään eduskuntavaalien jälkeen. Kun Britannia lähtee EU:sta, ryhtyvät Saksa ja Ranska ajamaan EU:n liittovaltiota. Jos Suomessa vaaleissa voiton vievät Kokoomus ja SDP, tullaan Suomi viemään osaksi tätä liittovaltiota. Tämä tulee johtamaan käytännössä siihen, että menetämme päätösvallan kaikista asioistamme Brysselille ja sen epädemokraattisesti valitulle johdolle. Kansallisen itsenäisyyden lopullinen menettäminen voidaan torjua vain äänestämällä oikein näissä vaaleissa.

Suomi on myös viety euroon. On vain ajan kysymys, kun seuraava taantuma iskee ja se tarkoittaa uutta eurokriisiä. Silloin euromaiden syliin tulevat EKP:n noin 2000-3000 miljardin roskalainat, Italian noin 1800 miljardin velat, Saksan pankin ja monet muut kriisimaat. Jos vaalien voittajiksi nousevat SDP ja Kokoomus, tarkoittaa tämä sitä, että Suomi lähtee pelastamaan kaikkia näitä ja silloin Suomi sidotaan taloudellisesti kiinni niin suureen uppoavaan laivaan, että se vetää meidät mukanaan pohjaan. Tähänkin mukaan lähtö voidaan estää vain oikein äänestämällä.

Ainoa puolue, joka vastustaa nykyistä linjaa, jossa ihmiset keskitetään muutamaan suureen kaupunkiin ja jossa Suomea ollaan viemässä niin EU:n liittovaltioon kuin Natoonkin on Seitsemän tähden liike. Tähtiliike ajaa koko Suomen asuttuna pitämistä ja maamme itsenäisyyden turvaamista. Tähtiliike ei tule viemään Suomea sen enempää Natoon, kuin EU:n liittovaltioonkaan. Tähtiliike tiedostaa myös euron aiheuttamat ongelmat ja pyrkimyksenämme on saada Suomi irti taloudellemme tuhoisasta yhteisvaluutasta. Jos siis haluaa pitää Suomen tasaisesti asuttuna, itsenäisenä kansallisvaltiona, kannattaa äänestää Tähtiliike valtaan. Jos taas haluaa nykyisen kehityksen jatkuvan, jossa maakunnat tyhjenevät ja Suomen itsenäisyyttä ollaan menettämässä lopullisesti, kannattaa äänestää niitä puolueita, jotka ovat Suomen nykytilaan ajaneet.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Oli hallituksessa ketä tahansa, lama iskee päälle joka tapauksessa parissa vuodessa ja istuva hallitus saa syyt niskaansa. Siihen nähden hallitukseen ei kannata tunkea väkisin. Marginaalipuolueilla on se hyvä juttu että niillä hallitukseen ei ole edes mahdollisuuksia.

Risto Huovinen

Kansa päättää, ketkä valitaan ja myös mediapeli vaikuttaa.

Laman tulosta olen samaa mieltä. Kun seuraava eurokriisi iskee, on poliitikkojen oltava valmis eroamaan eurosta ensimmäisten joukossa. Jos lähdemme pelastamaan sitä, saatamme jäädä niiden viimeisten joukkoon, joiden niskaan nuo tuhansien miljardien vastuut jäävät.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Oletko miettinyt miten itänaapurimme ottaa laman vastaan? Toinen vararahastoista on jo syöty eikä toinen kestä vuotta jos maailmantalous sakkaa. Venäjällä köyhyys on jo nyt aiheuttanut mielenosoituksia.

Paine Kremliä kohtaan voi löytää valmiiksi mädässä hallinnossa syyn lamaan lähialueilta, kuten aina ennenkin. Pikku alueellinen laajeneminen nostaa kansallistuntoa ja lama unohtuu.

Risto Huovinen Vastaus kommenttiin #3

Seuraavassa kriisissä puhkeaa todennäköisesti koko globaali velkakupla. Silloin ongelmissa ovat myös Kiina ja USA. Toisaalta voi käydä niin, että USA ja Kiina saavat kauppasopimuksen aikaan, joka piristää Kiinaa. Tämä voi lisätä venäläisen energian kysyntää.

EU voi olla se, jolle jää luu käteen. Jossain vaiheessa voi myös muodostua tilanne, jossa Venäjällä menee hyvin ja EU on ongelmissa. Tässä tilanteessa voi esimerkiksi käydä niin, että venäläiset ryhtyvät ostamaan suuria määriä kiinteistöjä Kaakkois-Suomesta ja tämän takia kiinteistöjen osto olisi hyvä kieltää nyt, kun kauppaa käydään vähän.

Varmaa on vain se, että taantuma tulee jossain vaiheessa ja kun nousukautta on jatkunut globaalisti jo vuosikymmen, lienee taantuma päällä viimeistään vuonna 2020.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #4

Kun maailmantalous sakkaa, se sakkaa kaikilla ja eniten kärsivät jo surkeimmassa asemassa olevat. Öljyn hinta ei nouse vaan laskee. Siitä voi jokainen laskea mitä Venäjälle käy.

Risto Huovinen Vastaus kommenttiin #5

Voi käydä noin kuten sanoit. Vaihtoehtona on myös se, että Trump tekee diilin Britannian kanssa ja mätkäisee samaan aikaan EU-alueelle kauppatullit. Tämä piristää Britanniaa, mutta vastaavasti iskee rajusti EU:n talouteen. Jos samaan aikaan Kiinan ja USA:n kauppasopimus saadaan aikaan, voi musta-Pekka olla tässä tilanteessa EU:n käsissä.

Öljyn hinta voi taantumassa laskea, toisaalta silloin ympäristöasiat unohtuvat ja kasvua aletaan hakea ympäristöstä välittämättä. Tämän takia öljynkäyttö ei välttämättä paljoa vähene. Myös kivihiiltä ja maakaasua käyttävä teollisuus saattaa jopa lisätä näiden käyttöä. Venäjä saattaa myös saada lainaa Kiinalta.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

"Nato-jäsenyyttä vastustaa jopa 80% suomalaisista."

Miten selität sen, että Nato-optiota näyttävät kannattavan kaikki suurimmat puolueet.

Risto Huovinen

Ilmeisesti ei vain haluta sanoa, että Suomi ei hae Naton jäsenyyttä ikinä ja missään olosuhteissa. Tämä lienee aivan järkevääkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset