RistoHuovinen Ideologioista vapaata ajattelua

Maahanmuuton tulee olla vaalien tärkein teema

 

Näissä vaaleissa eniten keskustelua on herättänyt vanhustenhoito. Ikäihmisiä on kohdeltu tavalla, joka täyttää pahoinpitelyn tunnusmerkit. Jokainen puolue on varmasti sitä mieltä, että tilanne täytyy muuttaa ja asia on laitettava kuntoon. Jostain kumman syystä parhaaksi ratkaisuksi asiaan nähdään SDP:n äänestäminen, vaikka sen rooli vanhustenhoidon nykytilan aiheuttamisessa on keskeinen. Juuri SDP:n kaltaiset puolueet edustavat sitä arvomaailmaa, jossa suomalainen vanhus tai köyhä saa kärsiä kurjuudesta, mutta tänne tulevalle elintasopakolaiselle annetaan kaikki tarvittava yhteiskunnan rahoilla.

Tätä taustaa vasten suhtautuminen maahanmuuttoon on keskeisin asia näissäkin vaaleissa. Haluammeko todella, että nykytilan luoneet puolueet pääsevät valtaan ja harjoittavat omaa, suomalaisia syrjivää linjaansa tulevaisuudessakin? Voimme myös valita vaihtoehdon. Vaihtoehto on se, että lopetamme järjettömän avointen rajojen politiikan ja alamme käyttää säästyneet rahat Suomen ja suomalaisten hyväksi. Niillä miljardeilla, jotka on leikattu suomalaisten hyvinvoinnista ja palveluista on rahoitettu samaan aikaan maahanmuuttoa. Tämän syyn takia koulutusjärjestelmä on kriisissä ja ikäihmiset eivät saa kunnollista hoitoa.

SDP:n, Kokoomuksen, Keskustan, Vihreiden, Vasemmistoliiton ja muiden vanhojen puolueiden linjan takia tapahtui Turun terrori-isku, jossa islamisti katkoi naisten kauloja keskellä suomalaista kaupunkia. Samojen puolueiden takia Oulussa on tapahtunut jo noin 30 pedofiilistä tekoa, joissa tekijänä on ollut lähes poikkeuksetta Suomeen laittomasti tullut turvapaikanhakija.

Jos tähän halutaan muutos, niin se tapahtuu vain vaihtamalla päättäjät. Nykyiset puolueet ovat tehneet selkeän arvovalinnan ja asettaneet tänne laittomasti tulleet elintasopakolaiset Suomen kansalaisten edelle. Ei tämä tule muuttumaan, jos samat päättäjät valitaan uudelleen.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne nimitteli Perussuomalaisia fasisteiksi ja rasisteiksi vuonna 2014. Rinteen mukaan siis henkilö, joka ei halua Suomeen valtavia määriä rikostilastoissa yliedustettuja maahanmuuttajia on rasisti ja fasisti. SDP:n Tytti Tuppurainen, jonka omalla kotikylälläkin tänne päästetyt maahanmuuttajat ovat raiskanneet lapsia vaatii pakolaiskiintiön kymmenkertaistamista. Myös Keskusta, Kokoomus, Vasemmistoliitto, Vihreät ja RKP haluavat kasvattaa pakolaiskiintiötä.

Käytännössä on täysin selvää, että jos vanhat puolueet pääsevät valtaan, tulee maahanmuutto lisääntymään ja tästä seuraa vääjäämättä uusia terrori-iskuja, raiskauksia ja muuta turvattomuuden lisääntymistä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että maahanmuutto syö entistä enemmän rahaa, jolloin suomalaisten asioiden parantamiseen jää vastaavasti entistä vähemmän rahaa.

Maahanmuutosta tuleekin tehdä näiden vaalien ykkösteema. Ne puolueet, jotka laittavat tänne tulevien maahanmuuttajien hyvinvoinnin oman kansan hyvinvoinnin edelle tulee laittaa vaihtoon. Valta tulee antaa sellaisille päättäjille, jotka haluavat käyttää rajalliset resurssit oman kansan ja oman maan asioiden parantamiseen. Näissä vaaleissa ratkaistaan se, käytetäänkö verovarat tulevaisuudessa maahanmuuton lisäämiseen, vai oman kansan hyväksi. Asian ratkaisee äänestäjä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

YLE:n vaalitenteissä on keskusteltu sangen niukalti maahanmuutosta, joten ei ole näköpiirissä, että siitä tulee merkittävä teema vaaleissa.

Tällä hetkellä eniten keskustellaan juuri hoiva-alasta ja sitten ilmastonmuutoksesta, tässä järjestyksessä. Mielestäni pitäisi painottaa enemmän ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Käyttäjän RistoHuovinen kuva
Risto Huovinen

Maahanmuutto kuitenkin vaikuttaa kaikkiin muihin asioihin. Jos rajojemme yli saa tulla vapaasti tulijoita, joista työtä tekee noin 10%, ovat nämä kasvavat kulut pois muualta, ellei lisätä velan määrää.

Yksi keskeinen teema on myös EU:n tulevaisuus. Kun britit lähtevät EU:sta, niin Macronin kaltaiset henkilöt ryhtyvät tiivistämään EU:ta. Poliitikoilta tulisi kysyä, haluavatko he viedä Suomen tähän EU:n liittovaltioon.

Käytännössä vaalitenteissä keskustellaan niistä asioista, joiden avulla valtaapitävien kannatus säilyy ja unohdetaan ne asiat, joista voisi olla valtaapitäville haittaa.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Olisi hyvä jos eduskuntavaaliehdokkaat lukisivat ajatuksen kanssa norjalaisen Hege Storhaugin kirjan "Islam yhdestoista vitsaus", niin eiköhän maahanmuutto kaikistaan nousisi vaalikeskusteluissa vahvasti esiin.

Ulko- ja turvallisuuspolitiikan tärkeydestä olen Juha samaa mieltä. Mutta ei, lihansyönnin pahuutta vaan vaalikeskusteluissa jauhetaan!??

Käyttäjän RistoHuovinen kuva
Risto Huovinen

Toinen hyvä teos on teologian tohtori, dosentti Juha Ahvion Suomi ja Eurooppa islamisoituvat. Kyseisessä teoksessa Ahvio avaa islamilaista ideologiaa ja sitä, miten elimellisesti islam ja sen opit liittyvät terrorismiin.

Valtamedian linjasta kertoo paljon se, että Ahviota ei ole aiheesta haastateltu lainkaan. Kaiken maailman anarkistit pääsevät kyllä ääneen valtamediassa tuon tuosta.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #6

Täytyypä lukea kyseinen kirja. Kiitos vinkistä!

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Eiköhän jokainen äänestäjä päätä itse mikä on hänelle tärkein asia näissä eduskuntavaaleissa.
Itse en äänestä puoluetta jonka mielestä sosiaaliturva on luxusta ja häpäisee jatkuvasti esim seksuaalivähemmistöjä.

Perussuomalaiset kansanedustajat näyttivät jo oikean karvansa äänestäessään köyhiä kuristavien lakien puolesta.

Käyttäjän RistoHuovinen kuva
Risto Huovinen

Toki kansalainen saa äänestää minkä asian perusteella tahansa. Oleellista on, että vaihtoehto, jota äänestää on kokonaisuutena järkevä. Jos äänestää vaikka demareita siksi, että he lupaavat kaikkeen lisää rahaa, niin ei tällainen vaihtoehto ole realistinen ja tällaisen kannattaminen on itsepetosta.

Miten esimerkiksi voidaan realistisesti toteuttaa yhtälö, jossa vanhustenhoito laitetaan kuntoon ja samaan aikaan maahamme lasketaan satojatuhansia kehitysmaalaisia elämään sosiaalituilla?

Perussuomalaiset ovat tosiaan liian oikealla omaan makuuni ja edustamani Tähtiliike ei ole lähdössä uuteen porvarihallitukseen, kuten Jussi Halla-ahon Perussuomalaiset ovat tekemässä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset