Maahanmuuton tulee olla vaalien tärkein teema

 

Näissä vaaleissa eniten keskustelua on herättänyt vanhustenhoito. Ikäihmisiä on kohdeltu tavalla, joka täyttää pahoinpitelyn tunnusmerkit. Jokainen puolue on varmasti sitä mieltä, että tilanne täytyy muuttaa ja asia on laitettava kuntoon. Jostain kumman syystä parhaaksi ratkaisuksi asiaan nähdään SDP:n äänestäminen, vaikka sen rooli vanhustenhoidon nykytilan aiheuttamisessa on keskeinen. Juuri SDP:n kaltaiset puolueet edustavat sitä arvomaailmaa, jossa suomalainen vanhus tai köyhä saa kärsiä kurjuudesta, mutta tänne tulevalle elintasopakolaiselle annetaan kaikki tarvittava yhteiskunnan rahoilla.

Tätä taustaa vasten suhtautuminen maahanmuuttoon on keskeisin asia näissäkin vaaleissa. Haluammeko todella, että nykytilan luoneet puolueet pääsevät valtaan ja harjoittavat omaa, suomalaisia syrjivää linjaansa tulevaisuudessakin? Voimme myös valita vaihtoehdon. Vaihtoehto on se, että lopetamme järjettömän avointen rajojen politiikan ja alamme käyttää säästyneet rahat Suomen ja suomalaisten hyväksi. Niillä miljardeilla, jotka on leikattu suomalaisten hyvinvoinnista ja palveluista on rahoitettu samaan aikaan maahanmuuttoa. Tämän syyn takia koulutusjärjestelmä on kriisissä ja ikäihmiset eivät saa kunnollista hoitoa.

SDP:n, Kokoomuksen, Keskustan, Vihreiden, Vasemmistoliiton ja muiden vanhojen puolueiden linjan takia tapahtui Turun terrori-isku, jossa islamisti katkoi naisten kauloja keskellä suomalaista kaupunkia. Samojen puolueiden takia Oulussa on tapahtunut jo noin 30 pedofiilistä tekoa, joissa tekijänä on ollut lähes poikkeuksetta Suomeen laittomasti tullut turvapaikanhakija.

Jos tähän halutaan muutos, niin se tapahtuu vain vaihtamalla päättäjät. Nykyiset puolueet ovat tehneet selkeän arvovalinnan ja asettaneet tänne laittomasti tulleet elintasopakolaiset Suomen kansalaisten edelle. Ei tämä tule muuttumaan, jos samat päättäjät valitaan uudelleen.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne nimitteli Perussuomalaisia fasisteiksi ja rasisteiksi vuonna 2014. Rinteen mukaan siis henkilö, joka ei halua Suomeen valtavia määriä rikostilastoissa yliedustettuja maahanmuuttajia on rasisti ja fasisti. SDP:n Tytti Tuppurainen, jonka omalla kotikylälläkin tänne päästetyt maahanmuuttajat ovat raiskanneet lapsia vaatii pakolaiskiintiön kymmenkertaistamista. Myös Keskusta, Kokoomus, Vasemmistoliitto, Vihreät ja RKP haluavat kasvattaa pakolaiskiintiötä.

Käytännössä on täysin selvää, että jos vanhat puolueet pääsevät valtaan, tulee maahanmuutto lisääntymään ja tästä seuraa vääjäämättä uusia terrori-iskuja, raiskauksia ja muuta turvattomuuden lisääntymistä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että maahanmuutto syö entistä enemmän rahaa, jolloin suomalaisten asioiden parantamiseen jää vastaavasti entistä vähemmän rahaa.

Maahanmuutosta tuleekin tehdä näiden vaalien ykkösteema. Ne puolueet, jotka laittavat tänne tulevien maahanmuuttajien hyvinvoinnin oman kansan hyvinvoinnin edelle tulee laittaa vaihtoon. Valta tulee antaa sellaisille päättäjille, jotka haluavat käyttää rajalliset resurssit oman kansan ja oman maan asioiden parantamiseen. Näissä vaaleissa ratkaistaan se, käytetäänkö verovarat tulevaisuudessa maahanmuuton lisäämiseen, vai oman kansan hyväksi. Asian ratkaisee äänestäjä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu