RistoHuovinen Ideologioista vapaata ajattelua

Seitsemän tähden liikkeen vaalivoitto pelastaisi Suomen

 

Tämän kirjoituksen tarkoitus on kertoa se, mitkä ovat Seitsemän tähden liikkeen tavoitteet ja se, mitä Tähtiliikkeen vaalimenestys merkitsisi Suomen kannalta.

Tähtiliikkeen tarjoama vaihtoehto on Suomen kannalta paras monestakin syystä. Tärkeimpiä perusteita tälle ovat Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden turvaaminen. Vain itsenäinen kansallisvaltio mahdollistaa hyvinvointivaltion ja nykyisenlaiset palvelut. Näitä ovat: ilmainen koulutus, laadukas julkinen terveydenhoito, sosiaali- ja työttömyysturvat, yleinen turvallisuus, kohtuullinen elintaso ja monet muut hyvinvointimme kannalta keskeiset asiat.

Jos Tähtiliike voittaa vaalit, voimme ryhtyä muuttamaan Suomea paremmaksi. Tällä hetkellä humanitaarisen maahanmuuton kustannukset ovat noin 3,2 miljardia ja tätä summaa on paisutettu kaikkien vanhojen puolueiden toimesta. Tähtiliike haluaa asettaa Suomen kansan etusijalle ja jos menestymme vaaleissa, vähennämme reilusti maahanmuuttoon käytettäviä rahoja ja käytämme ne suomalaisten hyväksi. Tähtiliike haluaa lisätä rahaa koulutukseen, vanhustenhoitoon, terveydenhoitoon ja maakuntien elinvoiman palauttamiseen. Näillä toimilla saamme aikaan kestävää talouskasvua, joka on välttämätöntä maamme talouden kuntoon saamiseksi.

Tähtiliikkeen tavoitteena on lopettaa EU:n tyrannia ja palauttaa Suomen itsenäisyys. Tällä hetkellä olemme käytännössä EU:n orjia ja jopa omien rajojemme valvonnasta on tullut vaikeaa EU:n myötä. Tämä täytyy muuttaa; Suomen on voitava itse päättää asioistaan ja siitä, keitä rajojemme yli saa tänne tulla. Näin toimien estämme ulkomaisen halpatyövoiman vyöryn maahamme, jonka avulla poljetaan palkkatasoa monilla aloilla ja tehdään näillä aloilla työskentely kannattamattomaksi suomalaisille. Lisäksi EU:n avoin maahanmuuttopolitiikka on tuonut maahamme kymmeniätuhansia turvapaikanhakijoita, joista koituu taloudellemme kestämättömät kustannukset.

Kun palautamme itsenäisyytemme, saamme itse valvoa rajojamme, jolloin kumpikaan ryhmä ei pääse maahamme aiheuttamaan ongelmia. Tämä johtaa siihen, että matalapalkka-aloilla joudutaan nostamaan palkkatasoa työvoiman houkuttelemiseksi. Maahanmuuton rajoittaminen johtaa puolestaan siihen, että Suomi säästää miljardeja maahanmuuton kustannuksista, jotka voidaan käyttää omien kansalaisten hyväksi.

Tähtiliike haluaa myös palauttaa Suomelle oman rahapolitiikan. Nykymuotoinen euro aiheuttaa suuria ongelmia taloudellemme ja emme tule saamaan talouttamme kuntoon, ennen kuin palautamme oman kansallisen valuutan ja rahapolitiikan. Edellinen eurokriisi hoidettiin niin, että Euroopan keskuspankki, EKP osti valtavia määriä roskalainoja ja lainasi rahaa ympäriinsä. Kaikkiaan näitä vastuita on EKP:n kontolla noin 2000 - 3000 miljardia ja nämä tulevat euromaiden syliin, kun seuraava taantuma iskee. Lisäksi euromaiden sylissä ovat seuraavassa kriisissä ainakin Italia, Kreikka ja monet muut kriisitasolle velkaantuneet maat. Lisäksi pommeja on luvassa monista pankeista, esimerkiksi Saksan pankit ajautunevat ongelmiin seuraavassa taantumassa. Suomen kannalta paras vaihtoehto olisi irtautua eurosta jo ennen seuraavaa talouskriisiä ja viimeistään sen koittaessa Suomen tulee jättää tämä uppoava laiva ensimmäisten joukossa.

Suomen itsenäisyys ja puolueettomuus ovat Tähtiliikkeen keskeisiä tavoitteita. Suomen asioihin vaikutetaan parhaiten niin, että pidämme päätösvallan omissa käsissämme ja emme anna sitä EU:lle. Suomea ei tule viedä Naton jäseneksi, olemme saaneet olla rauhassa vuosikymmeniä ja kun jatkamme samalla tiellä, ei Venäjä uhkaa turvallisuuttamme millään tapaa. Suomen itsenäisyyttä uhkaa tällä hetkellä eniten EU:n liittovaltiokehitys, joka voi pahimmillaan johtaa siihen, että me suomalaiset emme saa enää itse päättää omista asioistamme, vaan asiamme päätetään Brysselissä, epädemokraattisesti valittujen EU-virkamiesten toimesta.

Tähtiliike kannattaa myös kestävää kehitystä. Jos kaikki maailman ihmiset kuluttaisivat yhtä paljon kuin suomalaiset, tarvitsisimme 3,6 maapalloa. Suomen pitää pyrkiä vähentämään kestämätöntä luonnonvarojen käyttöä ja tämä tapahtuu parantamalla energiatehokkuutta lisäämällä esim. rakentamisessa lämpöpumppujen ja muiden energiankulutusta vähentävien ratkaisujen käyttöä. Lisäksi voimme vähentää liikenteen päästöjä suosimalla vähän kuluttavia autoja ja ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla liikkuvia autoja. Energiaa voidaan säästää myös valaistuksessa, käyttämällä modernia tekniikkaa. Tämä kaikki voidaan tehdä niin, että myös kustannukset tavalliselle kansalaiselle alenevat. Lisäksi kestävää kehitystä tuetaan vauhdittamalla teknologista kehitystä ja myös globaaleja sopimuksia on syytä tehdä.

Tähtiliikkeen tarjoama vaihtoehto tarjoaa parhaan tulevaisuuden Suomelle ja se on täysin toteutettavissa, asia riippuu vain kansasta. Jos Tähtiliike saa vaaleissa riittävän kannatuksen, toteutuu uusi ja parempi Suomi jo seuraavien vaalien jälkeen.

Tähtiliikkeen tarjoamassa vaihtoehdossa Suomen tulevaisuus on valoisa ja maamme asiat tulevat kuntoon. Järkevä aluepolitiikka pitää asumisen kustannukset maltillisina koko maassa ja elinvoima palautetaan maakuntiin. Tällä hetkellä keskittämispolitiikka johtaa siihen, että asuntoja ei uskalleta ostaa pieniltä paikkakunnilta ja suurilla paikkakunnilla hintataso on karkaamassa tavallisen palkansaajan ulottumattomiin. Kun hajautamme ihmiset tasaisesti luonnonkauniiseen Suomeen, säilyy ihmisten asunto-omaisuuden arvo maakunnissa ja toisaalta asumisen hinta ei karkaa käsistä suurissakaan kaupungeissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Sitä tuskin on tulossa. Eli Suomi tuhoutuu?

Risto Huovinen

Jos vihervasemmisto pääsee valtaan ja täyttää maamme muslimeilla, niin kyllä nykymuotoinen hyvinvointivaltio ja koko Suomi tulevat tiensä päähän.

Sama tuho tapahtuu, jos Kokoomus vie Suomen EU:n liittovaltioon. Menetämme kansallisen itsenäisyytemme ja samalla oikeuden päättää itse omista asioistamme.

Onneksi vaalit ovat vasta edessä...

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Niiiiin. Onneksi vaalit ovat edessä. Vihervasemmisto voittoineen. Ainakin siltä näyttää.

Risto Huovinen

Onneksi asiaan voi vielä vaikuttaa - äänestämällä oikein!

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Suomi myytäis pala palalta itänaapurille.

Siinä Suomen kohtalo jos väyrysläiset pääsevät valtaan.

Risto Huovinen

Itse ainakin kannatan isänmaan myymisen lopettamista venäläisille. Kun asiaa yritettiin kieltää edellisellä kerralla, SDP:n Jouni Backman vastusti asiaa niin kovin, että hän jopa uhkaili asiaa kannattaneita kansanedustajia lakivaliokunnassa. Eli ihan muut puolueet haluavat myydä maamme venäläisille, tai ylipäätään globaaleille suuryrityksille.

Lisäksi on lopulta aivan sama, menetetäänkö Suomen itsenäisyys venäläisille, vai EU:n liittovaltiolle. Tähtiliike ei tule luovuttamaan itsenäisyyttämme kenellekään, vaan se tulee pitää jatkossakin Suomella itsellään.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Tuleeko Iljasta sisä- vaiko ulkoministeri? Tuskin tyytyy oikeusministerin ohueen salkkuun, vaikka orientoitunut onkin.

Risto Huovinen

Ilja voidaan laittaa Kai Mykkäsen tilalle vastaamaan Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

Käyttäjän tomivaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Mietin, että mikä voisi olla kuvauksen mukainen valtio ja lähimmäksi osui Valko-Venäjä: on oma valuutta, hyvät välit Venäjään, EU ei kiusaa, rajat ovat hyvin valvotut eikä maahanmuutto kiusaa.

Risto Huovinen

Itsellä tulee mieleen lähinnä Sveitsi tai Norja.

Käyttäjän tomivaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Niinkö?

Norja on Naton jäsenmaa ja molemmat kuuluvat Schengen-alueeseen eli rajamuodollisuuksia ei ole.

Risto Huovinen Vastaus kommenttiin #11

Noita ongelmia lukuun ottamatta nuo maat ovat aivan kelvollisia esimerkkejä Suomelle.

Toki Sveitsi valitsee maahanmuuttajansa tiukin kriteerein. Samoin myös Norjan linja on tiukka suhteessa tulijoihin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset