RistoHuovinen Ideologioista vapaata ajattelua

Miten Suomen itsenäisyys turvataan tulevaisuudessa?

 

Suomi on viety euroon ja EU:n jäseneksi, vaikka meidän olisi parempi olla kummankin ulkopuolella. Federalistit eivät ole pysähtymässä tähän, vaan Suomea ollaan viemässä EU:n liittovaltioon. Käytännössä maamme itsenäisyys ollaan tuhoamassa ja päätösvalta koskien maamme asioita ollaan antamassa EU-byrokraateille, jotka saavat toimintaohjeensa globaalilta rahaeliitiltä.

Miten sitten Suomi voi palauttaa itsenäisyytensä ja välttyä maamme itsenäisyyden lopulliselta menettämiseltä?

Ensimmäiseksi seuraavissa vaaleissa täytyy valita Suomen itsenäisyyttä puolustavat päättäjät. Toiseksi näiden päättäjien on pysäytettävä liittovaltiokehitys totaalisesti ja itsenäisyydestämme ei voida luovuttaa enää mitään osaa EU:lle. Päätösvalta Suomea koskevista asioista on saatava takaisin suomalaisten käsiin.

Suomen täytyy liittoutua sellaisten EU-maiden kanssa, jotka eivät halua viedä liittovaltiota yhtään eteenpäin. Tällaisia maita ovat esim. Unkari ja Puola. Suomen on ryhdyttävä vahvistamaan kehitystä, jossa Eurooppa pyritään muuttamaan itsenäisten valtioden maanosaksi, jossa EU näyttelee korkeintaan kaikkia osapuolia hyödyttävän kauppaliiton roolia.

Suomen on osaltaan pyrittävä vahvistamaan itsenäisten kansallisvaltioden Eurooppaa ajavien henkilöiden pääsyä Euroopan parlamenttiin. Kun EU:n päättäviin elimiin valitaan riittävästi oikeaa poliittista linjaa edustavia henkilöitä, alkaa liittovaltiota haluavien federalistien ylivalta murtua ja tämä antaa mahdollisuuden muuttaa EU sellaiseksi liitoksi, josta siinä olevat hyötyvät. Käytännössä EU voi jatkaa olemassaoloaan, jos vapaasta liikkuvuudesta luovutaan ja halpatyövoiman vyöryä rajoitetaan. Vapaata ja molempia osapuolia hyödyttävää kauppaa tuskin kukaan vastustaa ja tähän uudenlaiseen Euroopan Unioniin liittyisi myös Britannia.

Euro on merkittävin syy Suomen talouden ongelmiin. Euro ei vahvistu tai heikkene Suomen talouden tilanteen mukaan ja tämä yhdessä oman rahapolitiikan puutteen kanssa aiheuttaa Suomelle ongelmia. Suomen olisi järkevintä luopua eurosta ja palata omaan valuuttaan. Oma valuutta voisi kellua vapaasti, jolloin se reagoisi taloutemme muutoksiin ja tämän takia talous pysyisi vakaana. Oma rahapolitiikka olisi myös iso etu. Mahdollisuus vaikka devalvaatioon toisi työkaluja taantumien pysäyttämiseen, devalvoimalla markkaa vaikka 20% saataisiin ulkomaalaisten tuotteiden hintaa nostettua, joka lisäisi kotimaista kysyntää. Samalla teollisuuden kilpailukyky paranisi yhdessä yössä ja devalvoimalla myös inflaatio käynnistyisi, jonka ansiosta asuntokauppa ja monet muut ostot kannattaisi tehdä heti devalvaation jälkeen.

Eurosta eroaminen tapahtunee seuraavan taantuman aikana. EKP:n takaukset ovat 2000 - 3000 miljardia ja uutta talouskriisiä voidaan tuskin enää ratkaista pumppaamalla tuhansia miljardeja roskaluottoihin. Kun seuraava taantuma tulee, nuo EKP:n roskalainat tulevat EU-maiden syliin ja kun tämä tapahtuu, on Suomen irtauduttava ensimmäisten joukossa eurosta.

Myös maahanmuutto on kansallisvaltion kannalta keskeinen kysymys. Jos pidämme rajat auki ja maahamme marssii suuria määriä täysin toisesta kulttuurista tulevia maahanmuuttajia, niin tällöin omassa maassamme vallitseva kulttuuri ja elämäntapa heikkenevät ja vastaavasti muualta tuleva vahvistuu. Jos muualta tulevien määrä kasvaa yli 50%:n maan väestömäärästä, menettävät maan alkuperäiset asukkaat päätösvallan oman maansa asioihin.

Tiedämme myös, että Afrikan ja Lähi-idän nuorisopullistuma kasvaa täyteen mittaansa vuoteen 2025 mennessä, eli on varmaa, että uusia sotia ja konflikteja tullaan näkemään ja uusia massamaahanmuuttoaaltoja syntyy jo seuraavan 4 vuoden aikana.

Edellä kerrottujen asioiden takia Suomen on valittava oman maan etua ajavat päättäjät jo näissä vaaleissa. Emme voi antaa valtaa vihervasemmistolle, tai muille sellaisille puolueille, jotka haluavat edistää EU:n liittovaltiokehitystä, tai jotka eivät ole valmiita irrottautumaan eurosta välittömästi kun seuraava taloustaantuma iskee.

Emme voi myöskään valita päättäjiä, jotka eivät valvo rajojamme ja jotka ovat valmiita päästämään kaikki halukkaat maahamme. Professori Gunnar Heinsohn on arvioinut väestönkasvuun pohjautuvien laskelmien perusteella, että vuoteen 2050 mennessä jopa 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia pyrkii Eurooppaan. Mitä luultavimmin paljon vuotta 2015 suurempia massavaelluksia nähdään jo seuraavan hallituksen aikana. Jos ja kun seuraava massaryntäys tulee, on Suomen poliittisen johdon oltava sellainen, joka ei laske kaikkia halukkaita rajojemme yli.

Suomen itsenäisyys turvataan oikealla politiikalla ja Suomen etu on asetettava etusijalle kaikessa päätöksenteossa.

-Risto Huovinen, kansanedustajaehdokas, Seitsemän tähden liike, Kaakkois-Suomi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Oma valuutta olisi monella tavalla hyvä asia. Kun aiemmin patruunoiden voitot alkoivat vähetä, pääpatruuna soitti valtiovarainministerille että kuule, nyt pitäis devalvoida.

Muutaman päivän päästä devalvoitiinkin. Vientitavaroista saatiin lisätuottoa kymmeniä prosentteja, patruunoiden voitot kipusivat miljardeihin markkoihin hetkessä. Tosin palkansaajien ostamien tavaroiden hinnat vastaavasti nousivat mutta eihän se mitään haitannut.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Persuilla, 7 toopen liikkeellä ja muilla vastaavilla porukoilla ajattelu ei yllä edes välittömien seurausten arviointiin. Puhumattakaan välillisistä vahingoista, joita heidän ajamansa politiikat aiheuttaisivat.

He näkevät ainoastaan sen välittömän kuvittelemansa edun, joka jollain päätöksellä olisi saavutettavissa.

Käyttäjän RistoHuovinen kuva
Risto Huovinen

Eiköhän asia ole toisinpäin. Vihervasemmisto on se taho, joka ei kykene loogiseen ajatteluun. Mietitään vaikka maahanmuuttoa kehitysmaista. Sieltä tulevista työssä käy noin 10%, suomen kielen oppii edes tyydyttävästi vain kolmasosa ja kaiken lisäksi he ovat jopa 17-kertaa yliedustettuina raiskaustilastoissa. Miten loogiseen ajatteluun kykenevä voi kannattaa tällaisten ryhmien ottamista Suomeen?

Suomi on saatu itsenäiseksi esi-isiemme verellä. Nyt liittovaltiota haluavat ovat valmiit antamaan itsenäisyytemme ja valtiollisen itsemääräämisoikeutemme EU:lle, joka on käytännössä globaalin rahaeliitin käsikassara.

Euro ei myöskään toimi, ei täysin erilaisten maiden välille voida muodostaa toimivaa yhteistä valuuttaa. Tästä johtuu valtava velkamäärän kasvu, joka ajaa euron väistämättä umpikujaan viimeistään, kun seuraava taantuma iskee.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kaikki järkevät ihmiset myöntävät että euro on pelkkä poliittinen valuutta jolla sitoutetaan osavaltioita liittovaltioon, mitään taloudellista syytä ei yhteisvaluutalla ole. Ainoastaan sokeimmat federalistit uskovat vielä täyden liittovaltion mahdollisuuteen eli euro häviää joka tapauksessa, kyse on vain paljonko lisää Suomi haluaa hävitä.

Käyttäjän RistoHuovinen kuva
Risto Huovinen

Esko Seppänen kirjoitti vuonna 1996 ilmestyneen kirjansa: EMU Lintu vai kala? -takakannessa seuraavaa:

"Eurooppa palvoo tänä päivänä kultaista vasikkaansa EMU:a. Se on uskon asia. EMU ei ole vain valtion taloutta. Se on EU:n liittovaltioitumista. Niin hämmästyttävältä kuin se kuulostaakin, EMU on myös Suomen natoutumista. Suomi ei ole enää vapaa ulkomaille annetuista sitoumuksista.
Sen sijaan markkinavoimat, jotka tänä päivänä ratsastavat aivan uuden globaalisen kapitalismin norsulla, ovat vapaat. Poliitikot tekevät niille tietä."

Esko osui arviossaan täysin oikeaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset