RistoHuovinen Ideologioista vapaata ajattelua

Yksikään ISIS:n riveissä taistellut terroristi ei voi palata Suomeen

 

Suomesta on lähtenyt taistelemaan noin 80 ääri-islamistia terroristijärjestö ISIS:n riveihin. Tunnetuin tapaus lienee ns. Sharia-Sanna, joka on viettänyt 4 vuotta ISIS:n kalifaatissa ja joka haluaisi nyt palata takaisin Suomeen. Mitä nämä henkilöt sitten ovat kalifaatissa tehneet? Käytännössä he ovat harjoittaneet terrorismia ja syyllistyneet jopa julmempaan väkivaltaan, kuin mihin natsit syyllistyivät omana aikanaan.

Jopa poliisi on sanonut, että nyt kalifaatin hajoamisen vaiheessa sieltä pois haluavat ovat kaikkein vaarallisimpia henkilöitä, jotka luopuvat unelmastaan vain pakon edessä ja pyrkivät toisaalle, että voisivat jatkaa toimintaansa muualle päästyään. Tätä porukkaa ei tule missään nimessä laskea takaisin maahamme ja vuosia sanoinkuvaamattoman raakaa toimintaa harjoittaneet eivät voi enää Suomeen tulla. Tämän tulisi olla kaikille täysin selvää.

Suomen perustuslain mukaan tämä porukka tulisi laskea takaisin Suomeen. Jos henkilöllä ei ole kaksoiskansalaisuutta, ei häneltä voida ottaa ainoaa kansalaisuutta pois. Tämä on täysin järjen ja oikeustajun vastaista.

Suomen tulee muuttaa maahanmuuttopolitiikkaansa niin, että tämän kaltaisille henkilöille ei anneta kansalaisuutta ja vain näin toimimalla me kykenemme estämään tämänkaltaisten henkilöiden oleilun Suomessa.

Jos ja kun haluamme tämänkaltaiset ihmiset pois maastamme, meidän täytyy valita päättäjät, jotka ovat valmiit estämään näiden henkilöiden pääsyn Suomeen. Jos SDP ja vihervasemmisto menestyvät vaaleissa, ei terroristien Suomeen pääsyä estetä ja pian olemme tilanteessa, jossa ympäri maailmaa lappaa satoja tai tuhansia ääri-islamisteja harjoittamassa uskontoaan ja kun homma ei enää onnistu, he palaavat takaisin Suomeen, harjoitettuaan ensin vuosikaudet epäinhimillistä väkivaltaa.

Ihminen, joka on harjoittanut sairasta väkivaltaa vuosikaudet, ei voi tulla takaisin Suomeen ja ryhtyä elämään rauhallista ja normaalia elämää täällä, vaan hän on vaara ja riski päästessään Suomeen. Pelkästään se, että henkilö on lähtenyt kalifaattiin harjoittamaan sairasta toimintaa on kiistaton merkki siitä, että hän on vaarallinen ja radikalisoitunut. Kun tällainen henkilö elää vuosia täysin toisessa todellisuudessa, joka Suomessa on vallinnut, hän tulee entistäkin vaarallisemmaksi ja hän on takaisin Suomeen päästyään todellinen tikittävä aikapommi. Jos kalifaatissa on katkonut päitä vuosikausia, on täysin selvää, että kynnys toimia samoin Suomessa on todella alhaalla.

Suomen tulee lopettaa kansalaisuuksien myöntäminen radikaaleille islamisteille ja verovaramme tulee käyttää omien kansalaisten eduksi. Jos SDP voittaa vaalit, entistä enemmän verovaroja tullaan käyttämään näiden Sharia-Sannojen ja muiden ääri-islamistien hyysäämiseen ja samaan aikaan omat vanhuksemme jäävät heitteille.

 

-Risto Huovinen, kansanedustajaehdokas, Seitsemän tähden liike, Kaakkois-Suomi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mutta oletko sitä mieltä että Ukrainan kapinallisten riveissä taistelleet sadat suomalaiset eivät ole terroristeja eivätkä sotarikollisia?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Suomesta on lähtenyt satoja taistelijoita taistelemaan Ukrainaan kapinallisten puolelle.

Saavatko nämä sotarikolliset liikkua vapaasti Suomessa?

Käyttäjän RistoHuovinen kuva
Risto Huovinen

Kaikki sodassa tehdyt rikokset tulee selvittää ja tämä koskee totta kai myös Ukrainassa taistelleita.

Siitä en ole aivan tarkkaan perillä, onko suomalaisia lähtenyt taistelemaan Ukrainan hallituksen puolella oleviin ryhmiin, vai Itä-Ukrainan puolelle, Venäjän tukemien ryhmien puolelle. Onko Leolla asiasta tarkempaa tietoa?

Toki tässä tapauksessa on ilmeisesti kyse ammattisotilaista, jotka tekevät hommaa rahan takia. ISIS:n riveihin lähteneet ovat menneet sinne ideologisista syistä ja tämän takia ISIS:n riveihin lähtenyt ryhmä on nähdäkseni vaarallisempi, kuin Ukrainan alueella oleva.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset